Naslovnica / Crtaći i pisaći pribor za sve namjene

Crtaći i pisaći pribor za sve namjene

Crtaći i pisaći pribor za sve namjene

Tražite kvalitetan uredski materijal u obliku crtaćeg i pisaćeg pribora? Želite opremiti svoj ured ili učionicu? Na pravom ste mjestu. Kao vodeći distributer uredskog materijala i pribora INGPRO vam nudi široku paletu tehničkih, kemijskih grafitnih olovaka, flomastera, markera, rolera i pribora za crtanje. Tu su i pripadajuće garniture, etui-i, kutije i stalci.

Grafitne olovke

Bez obzira na to trebate li na brzinu napisati bilješke ili su vam za svakodnevno poslovanje potrebne obične olovke, onda se pobrinite za to da vam HB i B grafitne olovke uvijek budu na dohvat ruke. Sve grafitne olovke iz naše ponude su našiljene i odmah spremne za korištenje. Valja istaknuti da su šesterokutnog oblika tako da se vam se neće znojiti u ruci niti će se otkotrljati sa stola. Pogodne su za korištenje u školi i kod kuće, a kao takve ubrajaju se u osnovni uredski materijal.

HB grafitna olovka s patentiranim gripom za sigurno držanje idealna je za pisanje, ali i skiciranje te crtanje. Vrhunske je kvalitete, a tome u prilog ide činjenica da je posebno otporna na lomljenje. Dolazi s gumicom, tako da u bilo kojem trenutku lako možete ispraviti pogreške. Izrađena je od drveta iz certificiranog održivog šumarstva.

Faber-Castell B Sparkle pearl grafitna olovka ergonomski je oblikovana s trendi svjetlucavim efektom. Tijelo olovke je premazano blistavim premazom, a na vrhu je glitter.

Grafitne olovke možete kupiti u setu ili pojedinačno.

Kemijske olovke

Kemijske olovke su zasigurno najčešće korišteni uredski materijal odnosno pribor za pisanje. Sadrže unutarnji spremnik s tintom, a kuglica se u dodiru s papirom počne okretati te se sadržaj spremnika prenosi na papir. Kemijske olovke iz naše ponude dostupne su u nekoliko različitih stilova, ergonomski su oblikovane i djelomično prekrivene gumicom radi sprječavanja klizanja u ruci. Faber Castell kemijska olovka Essentio Carbon obavezan je dodatak svakom uredskom stolu ili školskoj torbi. Ovaj je proizvođač pisaćeg pribora nadaleko poznat zbog visoke kvalitete i dugotrajnosti.

Markeri

Samo za vas nabavili smo široku paletu markera za flipchart, ali i za tekstil, prozore te namjenske ploče za pisanje kako bismo zadovoljili potrebe najzahtjevnijeg korisnika. Markeri za flipchart dolaze pojedinačno ili u setu od 6 komada. U paket su, dakle, uključeni crni, crveni, ljubičasti, plavi, zeleni i narančasti marker. Okruglog su vrha, sa spremnikom i poklopcem PP. Na bazi su vode, brzo se suše, tako da su iznimno prikladni i za ljevake. Ne razmazuju se, a zbog toga što boja ne prodire na drugu stranu, možete ih bez ikakve bojazni koristiti na papiru. Zahvaljujući sustavu izjednačavanja tlakova koji sprječava istjecanje tinte, navedeni markeri za pisanje po flipchart bloku sigurni su za zrakoplovne uvjete, tako da će dobro doći svim poslovnim ljudima koji se često služe avionskim linijama.

Ako ste u sobi za sastanke ili team building postavili bijelu ploču, trebat će vam i namjenski markeri. Dolaze pojedinačno ili u setu. Nisu permanentni, što znači da ih vrlo lako može očistiti suhim postupkom čišćenja.